Over ons

Wij zijn, samen met onze Partners, een van de autoriteiten op het gebied van sterke dranken, Cocktails en Mocktails (alcoholvrije Cocktails).

Naast dat wij een aantal experts in dienst hebben op het gebied van gedistilleerd, Cocktails en mocktails, werken we samen met een groot aantal van de beste Bartenders en Mixologists, Distilleerderijen en Merkeigenaren in Nederland en daarbuiten.

Over de afgelopen jaren is eenieder van ons werkzaam geweest in verschillende facetten van ofwel de horeca of de drankindustrie. We hebben allemaal direct of indirect bijgedragen aan het verbeteren van de geserveerde dranken in de horeca zowel puur als in de mix, en al deze kennis en ervaring combineren we nu om deze drankjes ook voor de consument beschikbaar te maken via The Cocktailbox.

The Cocktailbox is ontstaan uit passie voor smaak in de wereld van de gedistilleerde dranken en Cocktails. Met goede recepten, verhalen en de liefde voor het ambacht leiden we jullie door de wondere wereld van (deels) zelfgemaakte dranken, infusies, garneringen en natuurlijk het allerbelangrijkste: smaak.

We willen iedereen blijven verrassen in deze fantastische smaakvolle, voor velen nog te ontdekken, wereld. Dit doen we samen met onze Partners, Bartenders en Mixologists, Distilleerderijen en Merkeigenaren. Deze uitgebreide kennis wordt gebruikt in het samenstellen van de Cocktailboxen.

Er is voor elke gelegenheid een Cocktailbox. Of het nu voor een relatiegeschenk, een verjaardag, borrel, een online/offline bedrijfsevenement of simpelweg een verrassing om iemand eens extra te verwennen is.