Wederverkoop (Voor o.a. winkels, slijterijen en groothandels)

Wilt u één of meerdere van onze boxen verkopen via uw organisatie of winkel of uw eigen Cocktailbox laten ontwikkelen voor wederverkoop laat u dan adviseren door een van onze specialisten.

· **Aan alle Cocktails moeten teksten een smaakprofielen meegegeven worden. Zoet zuur, bitter of andere te overleggen smaken.

· Voor alle pagina’s en producten moeten plaatjes gevonden worden

Cocktails:

Pornstar Martini

De meest populaire Cocktail van het moment. De Pornstar Martini is een fruitige Cocktail op basis van vanille vodka en passievrucht. Ideaal voor de liefhebbers van iets zoetere Cocktails. Deze Cocktail heeft al veel harten veroverd, kan jij de verleiding weerstaan?

Blood orange paloma

Een twist op de beroemde paloma Cocktail waarbij grapefruit de schijnwerpers deelt met bloedsinasappel. Een verfrissende Cocktail op basis van tequila met een licht bittere afdronk.

Gingerstorm

Dit is een twist op de klassieke ‘Dark ’n Stormy’, de Gingerstorm is een krachtige Cocktail op basis van rum met de fruitige smaak van peer en het pittige van gingerbeer.

Raspberry Collins

Voor de liefhebbers van gin tonic maar eens iets anders willen. De Raspberry Collins is op basis van blackcurrent gin en framboos. Het is een friszoete Cocktail waarbij roodfruit centraal staat.

Whiskey Sour

‘Sours’ zijn een van de oudste type Cocktails waarbij de Whiskey Sour misschien wel het bekendste is. Het is een krachtige Cocktail op basis van bourbon wat mooi gebalanceerd wordt door citroensap en suiker. Traditioneel wordt er eiwit gebruikt om de Cocktail een ‘romige’ textuur te geven. Wij gebruiken hier foamee voor, het zelfde effect maar dan 100% plantaardig.

Virign paloma

De alcoholvrije variant van onze ‘blood orange paloma’. Voor deze mocktail wordt er agavenectar gebruikt om de echte paloma smaak te creëren. De ‘Virgin paloma’ is een frisse mocktail met een licht bittere afdronk.

Nona mule

Een kruidige alcoholvrije Cocktail met wat pit van gingerbeer. Nona is een alcoholvrije gin dat wordt gemaakt met 9 verschillende botanicals. Dit gecombineerd met limoen en gingerbeer zorgt voor een verfrissende mocktail met pit voor de bewuste drinker.

Low calorie

Geniet van de pure smaak van de natuur. Ketel one botanicals is laag in calorieën en is daarom het ideale drankje om van te genieten zonder schuldgevoel! 3 verschillende ketel one botanicals en frisdranken laag in suikergehalte van Lobster en daarbij worden de bijpassende botanicals meegeleverd voor de ultieme smaak beleving.

Gin & Tonic

Voor de echte gin & tonic liefhebbers, een box gevuld met 3 overheerlijke soorten gin met daarbij de bijpassende tonics en botanicals. Ontdek verschillende soorten gin & tonic en hoe je er optimaal van genieten.